Prijzen

Klant is koning(in) en dus bepalen jullie ook zelf de prijs!

Voor elke planning is er de mogelijkheid om verschillende pakketten uit mijn prijslijst te combineren en steeds de meest voordelige formule samen te stellen.

Als huwelijksfotograaf werk ik bijvoorbeeld met een voordelig all-in ‘Wedding gold’ pakket. Voor een volledige dag reportage (max 10 uren) betaalt u dan een vaste prijs van 1450€ inclusief btw(*).

U kan ook opteren om enkel een halve dag fotografie te voorzien, dan kan u tevens kiezen voor het voordelige ‘Wedding Silver’ pakket van 590€. Dit is tevens uitbreidbaar per uur aan 185€ of met een 2-uren pakket van 320€.

Wil u zorgeloos ‘All the way’ gaan, dan is wellicht het volledige ‘Wedding Diamond’ pakket voor jullie. Een vaste prijs voor de hele dag (12 uren) inclusief ‘Luxe Huwelijksalbum’ en ‘fotovergroting’ naar keuze.

* Het ‘De luxe album’ dat is inbegrepen in het ‘Diamond pakket’ is een hoog kwalitatief album met lederen of linnen cover voorzien van 12 spreads (24 bladzijden) in hoogwaardig dik fotopapier en heeft formaat 30cm x 30cm.

Hierbij is het mogelijk om bepaalde opties bij te nemen zoals:

-Persoonlijk samengestelde cover (prijs afhankelijk van materiaal)

-Persoonlijke opdruk (stempels) (25€/stempel)

-Opbergdoos (Prijs afhankelijk van type doos)

-Extra spreads (50€ per 5 extra spreads (10 bladzijden), extra kosten opmaak inbegrepen)

-Ander formaat (Prijs afhankelijk van formaat)

Vraag ook zeker naar de voordelige pakketprijs, hierbij krijgt u twee kleinere exemplaren extra in dezelfde hoogwaardige kwaliteit!

Verder kan u ook uw uitnodiging personaliseren door een mooie pré wedding shoot te boeken of kan de koppelshoot apart worden georganiseerd.

In de uurprijs van een shoot zit steeds de voorbereiding (persoonlijk gesprek), de reportage, de nabewerking en onkosten materiaal inbegrepen alsook de btw (*). Voor de kilometervergoeding reken ik verder 0.45€/kilometer (indien >10km buiten omgeving Zichem). 

Op een kennismakingsgesprek kunnen we jullie planning meer concreet uitwerken naar de meest voordelige formule. Dit wordt dan bevestigd op een offerte. Wanneer dit voor jullie ok is, wordt dan een voorschot gevraagd van 150€ en kan ik starten met de voor bereiding.

Pas na jullie huwelijk en het afleveren van de foto’s, ontvangen jullie dan nog het eindfactuur.

(*) Bijzondere vrijstellingsregel kleine ondernemingen. BTW niet toepasselijk.

Contacteer me gerust voor meer info