Recensies

Na ons kennismakingsgesprek met Kurt was het voor ons snel beslist om met hem in zee te gaan voor onze huwelijksreportage. We zijn zeer tevreden met het resultaat van de foto’s. Het was ook erg leuk om al snel een voorproefje van de foto’s te mogen ontvangen.
Zeker een aanrader!

Heel ontspannen samenwerking en prachtige foto’s van onze huwelijksdag. Dank je wel, Kurt ! 🙂

Vanaf het eerste contact verliep de communicatie met de fotograaf, Kurt meer dan goed. Hij was betrokken bij elke stap van onze trouw, stelde correcte vragen en zette alle mogelijkheden op een rijtje. Ook op de dag zelf (een prachtige zonnige herfstdag in het park!) zat de sfeer goed en voelden we ons ondanks dat dit onze eerste fotoshoot ooit was, helemaal op ons gemak. Het eindresultaat zijn prachtige foto’s van een belangrijke mijlpaal in ons leven. Kurt heeft ons en ons karakter echt prachtig op foto weten vast te leggen. We zijn zoals ze zeggen met ons gat in de boter gevallen met deze fotograaf.

Wij hadden een superdag met Kurt. Hij kwam al bij het klaarmaken en dit leverde zeer fijne beelden op. Hij was erg professioneel! De huwelijksfoto’s waren prachtig. We konden met hem goed overleggen over wat we wilden (of net niet). Tijdens het feest was hij op een attente manieren aanwezig. Als je een huwelijksfotograaf zoekt, dan kunnen wij Kurt zeker en vast aanraden!!

Zo blij met de prachtige foto’s! Kurt blijft onopvallend op de achtergrond en toch hebben we een zeer uitgebreide reportage waarin alle belangrijke momenten vervat zitten!

We willen je graag nog eens heel erg bedanken om op heel onze trouwdag aanwezig te zijn en deze vast te leggen met prachtige foto´s! Bedankt om ons de proefjes zo snel te bezorgen. Het was heel fijn om zo al even te kunnen terugblikken op die leuke dag!

Zowel tijdens de voorbereiding als onze huwelijksdag zelf was Kurt zeer stipt en verliep alles volgens planning. We konden in alle rust genieten van onze mooie dag en dat leverde mooie spontane foto’s op!